Välj en sida

Tjänster

Redovisningstjänster

Jag och mina medarbetare hjälper er med redovisning och administration och kan anpassa våra tjänster efter era behov. Vi finns tillgängliga för hela Stockholmsregionen.
Vi kan erbjuda:

  • löpande bokföring
  • löneadministrering
  • moms- och arbetsgivardeklarationer
  • periodisk sammanställning för EU-moms
  • bokslut
  • inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • kontakt med myndigheterna

Personlig service, kompetens och engagemang är våra mål. Och vi är noggranna!
Vi talar och skriver både på svenska och ryska.

✔ Ekonomisk rådgivning

Funderar du på att starta eget företag? Vi hjälper dig att bilda ditt bolag från grunden, berättar om olika företagsformer och vad som skiljer dem åt. Utöver all praktisk hjälp du behöver när du skall starta upp ditt företag kan vi hjälpa dig välja rätt företagsform utifrån dina förutsättningar och dina mål.

✔ Att byta bokföringsbyrå

Att byta bokföringsbyrå kan kännas osäkert. Man vet vad man har i dagsläget, men inte vad man kommer få. Rent tekniskt så är det rätt enkelt. Om du byter byrå mitt i ett räkenskapsår är det enda som behövs en särskild fil innehållandes det som redan är bokfört för året och allt fysiskt material. Filen läses in och allt som din gamla byrå har gjort finns nu hos den nya byrån, oavsett vilket redovisningsprogram din bokföringsbyrå använt tidigare. Du behöver alltså inte betala den nya byrån för att lägga in allt material igen. Det fysiska materialet (alla papper) behövs till deklarationen.

Är du i behov av hjälp med bokföring, redovisning eller något annat vi erbjuder ser vi till att du får den hjälpen du är i behov av. För oss spelar det ingen roll om du behöver lite eller mycket hjälp, för oss är det viktigast att du får hjälp.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontakt
reCAPTCHA

Stella Redovisning AB

Bellmansgatan  15 NB
118 47 Stockholm
+ 46 (0)766 015 275
stella.redovisning@gmail.com
Skype: stella.pliatska